V.84.0.4115.0 on Win 7 - can't resize window properly

Post here any issue you find
Post Reply
sbago
Posts: 5
Joined: Fri May 26, 2017 11:58 am

V.84.0.4115.0 on Win 7 - can't resize window properly

Post by sbago »

Just updated to v.84.0.4115.0 on Windows 7 x64. But now if I try to resize the window, the keeps getting wider horizontally and I can't make it smaller.

I had to roll back to v.74.0.386.0

admin
Site Admin
Posts: 259
Joined: Wed Feb 06, 2013 7:47 pm

Re: V.84.0.4115.0 on Win 7 - can't resize window properly

Post by admin »

Thanks for reporting, haven't had this issue but there are many others, maybe thats why google chrome stable is still at 81.0.4044.141, sadly we must wait for google to fix their mess, version 74 was great so it will be a good rollback.

Can you try checking if newer builds solve this issue?:

https://commondatastorage.googleapis.co ... index.html

Right now latest build is:
https://commondatastorage.googleapis.co ... in/769264/

You just need to download chrome-win.zip

They will be at Win -> then you sort the first column descending, higher number the latest.

Backup your user profile first so when you finish testing you can restore your current profile.

sbago
Posts: 5
Joined: Fri May 26, 2017 11:58 am

Re: V.84.0.4115.0 on Win 7 - can't resize window properly

Post by sbago »

https://commondatastorage.googleapis.co ... in/769264/

This build was fine. Window resized fine.

Thx

admin wrote:
> Thanks for reporting, haven't had this issue but there are many others, maybe thats
> why google chrome stable is still at 81.0.4044.141, sadly we must wait for google to
> fix their mess, version 74 was great so it will be a good rollback.
>
> Can you try checking if newer builds solve this issue?:
>
> https://commondatastorage.googleapis.co ... index.html
>
> Right now latest build is:
>
> https://commondatastorage.googleapis.co ... in/769264/
>
> You just need to download chrome-win.zip
>
> They will be at Win -> then you sort the first column descending, higher number
> the latest.
>
> Backup your user profile first so when you finish testing you can restore your
> current profile.

Post Reply