Custom Build 54.20.6530.0 crashes in XP

Post here any issue you find
Post Reply
c-sanchez
Posts: 17
Joined: Sun May 01, 2016 8:23 pm

Custom Build 54.20.6530.0 crashes in XP

Post by c-sanchez » Wed Jan 10, 2018 7:11 pm

I've tried the recent Custom Build 54.20.6530.0 in XP and is this is crashing :(

The instruction at 0x01c970c7 referenced memory at 0x00000014. The memory could not be read. (with XP in spanish)
The instruction at 0xC0000005 referenced memory at 0x0000000. The memory could not be read. (with XP in portuguese)

admin
Site Admin
Posts: 219
Joined: Wed Feb 06, 2013 7:47 pm

Re: Custom Build 54.20.6530.0 crashes in XP

Post by admin » Wed Jan 10, 2018 9:55 pm

Previous version was fine?

Try deleting pepperflash and check if still crashes.

When the crash occurs?

admin
Site Admin
Posts: 219
Joined: Wed Feb 06, 2013 7:47 pm

Re: Custom Build 54.20.6530.0 crashes in XP

Post by admin » Thu Jan 11, 2018 3:23 am

Tried XP SP3 and no crash but installed some hotfixes and then it crashed, tried to recompile using older SDK and now seem the crash is fixed.

Repackaged version 54.20.6530.0, please re-download and try it, hope problem is fixed.

c-sanchez
Posts: 17
Joined: Sun May 01, 2016 8:23 pm

Re: Custom Build 54.20.6530.0 crashes in XP

Post by c-sanchez » Thu Jan 11, 2018 11:05 am

Yeah, Advance Chrome is fixed now :D
Many thanks admin!

rasie1
Posts: 28
Joined: Sun Jul 02, 2017 7:17 am

Re: Custom Build 54.20.6530.0 crashes in XP

Post by rasie1 » Thu Jan 11, 2018 11:32 am

Was similar to me, Custom Build did not start suddenly, again downloaded and unpacked, now it starts again, the rocket.

admin
Site Admin
Posts: 219
Joined: Wed Feb 06, 2013 7:47 pm

Re: Custom Build 54.20.6530.0 crashes in XP

Post by admin » Thu Jan 11, 2018 2:39 pm

Thanks for reporting guys, glad it is fixed now!

actu_8
Posts: 1
Joined: Thu May 24, 2018 8:33 am

Re: Custom Build 54.20.6530.0 crashes in XP

Post by actu_8 » Thu May 24, 2018 8:38 am

Hi - just installed it due to the good reports fromother users. I try to start and I get a microsoft bug report submission. Running Windows XP with unofficial SP3

Post Reply